Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-08@20:27:38 GMT

سریال‌هایی که هرگز فرصت پخش پیدا نکردند

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۹۴۴۴۶

سریال‌هایی که هرگز فرصت پخش پیدا نکردند

 به گزارش همشهری آنلاین، در گزارش پیش رو نام سریال‌های تلویزیونی را یادآور شده ایم که با وجود اینکه چند سال از ساختشان می‌گذرد و توسط کارگردان‌های شناخته شده‌ای همچون کمال تبریزی، کیانوش عیاری، بهروز افخمی و… ساخته شده اند، اما هر کدام به دلایلی هنوز اجازه پخش نیافته‌اند. برخی نیز پس از پخش چند قسمت اول به کلی از کنداکتور تلویزیون حذف و دیگر رنگ آنتن را به خود ندیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اغلب این سریال‌ها یا به خاطر حاشیه‌هایی که درگیرش شده‌اند، یا سانسور و یا مشکلاتی در حین ساخت، به انزوا کشیده شده و از پخش دور مانده‌اند. 

این در حالی است که برای ساخت هر سریال در تلویزیون بودجه نسبتا زیادی از بیت المال هزینه می‌شود؛ به ویژه سریال‌های تاریخی و پربازیگر که هزینه‌های بیشتری را روی دست سازمان و سازندگانش می‌گذارند. 

علاوه بر این ها، برای ساخت هر کدام از این سریال‌ها گاه صدها نفر پشت و جلوی دوربین شبانه روز برای چندین ماه و گاه چند سال زحمت کشیده‌اند؛ به امید اینکه روزی نتیجه زحمتشان که همان پخش سریال از آنتن سراسری است را به تماشا بنشینند. 

در ادامه این گزارش، با چند سریال که هنوز شانس دیده شدن نیافته‌اند، آشنا می‌شوید: 

«سرزمین مادری» 

«سرزمین مادری» با نام اولیه «سرزمین کهن»، یک مجموعه تلویزیونی ایرانی به کارگردانی کمال تبریزی است. این سریال به بررسی وقایع سیاسی ایران از سال ۱۳۲۰ خورشیدی تا پیروزی انقلاب اسلامی در بستر زندگی پسری نوجوان می‌پردازد. سریال تاریخی سرزمین کهن در سال ۱۳۹۲ به روی آنتن تلویزیون رفت اما پس از پخش تنها چهار قسمت به دلیل آنچه توهین به ایل بختیاری تلقی شد، متوقف شد و پس از آن هم هرگز به آنتن نرسید. 

حاشیه‌های سریال تبریزی در آن زمان آنقدر بالا گرفت که سید عزت الله ضرغامی، رییس وقت سازمان صداوسیما را به پوشیدن لباس قوم بختیاری و سفر به این مناطق وادار کرد. چند مدیر وقت در صداوسیما برکنار شدند اما قائله سرزمین کهن ختم به خیر نشد و تنها راه حل حذف از آنتن تشخیص داده شد. 

در این سال‌ها با آمدن هر کدام از روسای جدید سازمان صداوسیما، تلاش‌هایی مبنی بر پخش سریال صورت گرفت؛ حتی یک پژوهشگر تاریخ بختیاری با حضور در یک برنامه تلویزیونی اینگونه اظهار کرد که ما بختیاری‌ها زود قضاوت کردیم و فقط چند قسمت از این سریال را دیدیم در حالی که قهرمان داستان شخصیتی لر و بختیاری است و گفته‌اند اواسط داستان از این قوم ایرانی خیلی تعریف و تمجید می‌شود. این پژوهشگر همچنین عنوان کرد که قرار است چند تن از بزرگان قوم بختیاری سریال «سرزمین مادری» را تا انت‌ها تماشا کنند و با مذاکره آنان با صدا و سیما این سریال به پخش برسد. اما از این اظهارات هم حدود سه سال می‌گذرد و هنوز گره کور سریال کمال تبریزی باز نشده است. 

«سرزمین مادری» از جمله پروژه‌های پربازیگر و پرهزینه صداوسیما محسوب می‌شود و بازیگران شناخته شده‌ای همچون: شهاب حسینی، نیکی کریمی، محمدرضا فروتن، محسن تنابنده و مرحوم پرویز پورحسینی در آن ایفای نقش کرده‌اند. 

«۸۷ متر» 

سریال «۸۷ متر» ساخته کیانوش عیاری که حدود پنج سال از تولیدش می‌گذرد، یکی از سریال‌هایی است که هنوز رنگ آنتن را به خود ندیده! 

مرداد ماه سال گذشته در صفحه رسمی سریال عنوان شد که قرار است «۸۷ متر» به پخش برسد اما در نهایت شبکه یک سریال «افرا» ساخته بهرنگ توفیقی را به جای ساخته عیاری روانه آنتن کرد. 

عیاری سال گذشته در گفت و گو با یک نشریه سینمایی اظهار کرده بود که صداوسیما از او خواسته صحنه‌های مربوط به گربه را از سریالش حذف کند. عیاری در بخشی از صحبت‌هایش گفته بود، «من می‌خواهم پیش آقای جبلی (رییس صداوسیما) بروم و این را بگویم که گربه مثل سگ نیست تا مثلا بگویید از نظر شریعت مشکلی برای تلویزیون ایجاد می‌کند. همه جای ایران پر از گربه است…» 

در پی این اظهارات، شبکه یک سیما نیز در پاسخی چنین گفته بود: «برخلاف ادعای آقای عیاری، سابقه پخش سریال‌های مختلف از تلویزیون حاکی از آن است که نشان دادن عادی برخی حیوانات مانند گربه و پرندگان در آثار نمایشی محل اشکال و حذف نیست، بلکه نمایش تصاویر مکرر، غیرضروری و نابجا در صحنه‌هایی از سریال برای نشان دادن رفت و آمد حیوانات در محیط خانه از سوی بازبین تذکر داده شده است و برخی تصاویر مانند غذا دادن به گربه در سریال از سوی بازبین ایراد گرفته نشده و صرفا تصاویر مکرر، محل اشکال بوده است.» 

اما در نهایت پس از حاشیه‌ها و به رغم تغییر معاون و مدیران سیما، هنوز خبری از پخش سریال «۸۷ متر» نیست. 

سریال «۸۷ متر» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی کیانوش عیاری برای پخش از شبکه اول ساخته شده است. علی دهکردی، مهران رجبی، شهین تسلیمی، فریده سپاه منصور، محمد بحرانی، داریوش کاردان، زنده یاد علی انصاریان، حسین سلیمانی، فریبا کامران، دیبا زاهدی، ملیکا نصیری و… از بازیگران این سریال هستند. 

در خلاصه داستان «۸۷ متر» آمده است: علیرضا پوردوانی به همراه همسر، دو دختر و پسرش خانه‌ای را از یک فروشنده به نام فرج ناصری خریداری می‌کنند اما روز اسباب کشی متوجه می‌شوند که خانه به فرد دیگری به نام محسن خلیلی فروخته شده است. محسن به همراه پسر، همسر و دو دخترش صبح زودتر از پوردوانی‌ها به خانه رسیده‌اند و وسایلشان را در خانه گذاشته‌اند اما با رسیدن خانواده پوردوانی ماجرای کلاه برداری مشخص می‌شود. 

«رعد وبرق» 

سریال «رعد و برق» یکی دیگر از سریال‌های تلویزیونی است که پس از پخش قسمت اول، از تلویزیون حذف شد. 

پخش این سریال که قرار بود سال قبل انجام شود، چند بار توسط تلویزیون به تعویق افتاد و در نهایت هم به کلی از کنداکتور تلویزیون محو شد. این مجموعه قرار بود ماه رمضان سال قبل، از شبکه پنج سیما پخش شود اما پس از پخش یک قسمت، با بدقولی‌های مکرر از آنتن حذف شد و سریالی خارجی را جایگزین آن کردند. 

سازندگان و مسوولان شبکه پنج هر کدام اظهارات متفاوتی درباره دلایل این تاخیر داشته و تقصیر را از جانب خود نمی‌دانستند. 

بهروز فخمی با انداختن توپ به زمین صداوسیما درباره سریال «رعد و برق» گفته بود: «بی‌توجهی مدیریت شبکه ۵ سیما به انتظارات مردم و حرف‌های من، باعث دلسردی شد و تصمیم گرفتم کیفیت کارم را فدای مدیریت شبکه ۵ سیما نکنم. ابتدا سعی کردیم سریال را بعد از پخش یک قسمت به موقع آماده کنیم به همین دلیل از مدیریت شبکه ۵ درخواست کردم یک روز دوباره قسمت اول را پخش کند تا قسمت دوم آماده شود اما بدون توجه به حرف‌های ما سریال دیگری جایگزین شد.» 

شبکه پنج نیز در پاسخ به اظهارات افخمی عنوان کرد که قرار بوده سازندگان، سریال «رعد و برق» را برای ماه رمضان سال ۱۳۹۹ تحویل شبکه دهند اما در نهایت اعلام کرده‌اند که در ماه رمضان ۱۴۰۰ آماده پخش می‌شود. اما پس از پخش قسمت اول بهروز افخمی نسبت به تحویل بقیه قسمت‌ها ابراز بی‌میلی کرده و شبکه پنج ناچار شده سریال تکرای «شکرانه» و سریال چینی «با هم» را در ماه رمضان سال گذشته به روی آنتن ببرد. 

سریال «رعد و برق» روایتی از مناطقی است که نوروز سال ۹۸ درگیر سیل شدند. 

شهرام قائدی، محمد فیلی، مهران رجبی، مختار سائقی شهین تسلیمی، سام کبودوند، تورج فرامرزیان، مهدی زمین پرداز، ابراهیم امیرخانی، مزدک رستمی، مریم عبادی، غلامعلی رضایی، مجید درستی، ابراهیم یوسفی، حامد محمد خانی، ویدا موسوی، سپیده موسوی و… از جمله بازیگرانی هستند که در این سریال ایفای نقش می‌کنند. 

«کتونی زرنگی» 

سریال «کتونی زرنگی» به کارگردانی علی ملاقلی‌پور هم یکی دیگر از سریال‌های توقیفی تلویزیون است که قرار بود سه سال پیش پخش شود اما به دلیل آنچه از سوی شبکه سه سیما «خطای فاحش کارگردان» عنوان شد، پیش از پخش متوقف شد. 

دو ماه پیش ملاقلی‌پور متنی را منتشر و خواستار تشکیل کمپینی برای پیگیری ماجرای این سریال شد. این کارگردان در این متن اشاره کرده بود که با وجود نظارت بسیار تلویزیون بر ساخت این سریال و رضایت مدیران از آن، پس از دو سال هنوز این سریال به پخش نرسیده است. 

ملاقلی‌پور در بخشی از صحبت‌هایش آورده بود: «گروه سازنده مدتهاست سریال را آماده، تحویل سازمان صداوسیما داده و حتی جهت احتیاط خودسانسوری هم کرده تا از منظر هر ناظری بدون اصطکاک به نظر بیاید.» 

بازیگران این سریال عبارتند از: هدایت هاشمی، افسانه چهره‌آزاد، ملیکا شریفی نیا، علی سلیمانی، جواد پورزند، شاپور کلهر، با معرفی زوج علیرضا جعفری و مصطفی ساسانی، با حضور محمود جعفری و امیرحسین صدیق، با هنرمندی برزو ارجمند و سحر ولدبیگی و بازیگران خردسال رادمهر رزمجوی و عماد شعبانی. 

در خلاصه داستان این کمدی اجتماعی آمده است: «آقام همیشه میگه زِرنگ ته چاهه… ولی نمی‌دونه اگه من ته چاهم باشم، کفترِ چاهی‌ام، بالاخره می‌پرم!» 

«جنابِ عالی» 

مجموعه طنز سیاسی – اجتماعی «جنابِ عالی» قرار بود در ایام نوروز ۱۴۰۱ از یکی از شبکه‌های تلویزیونی به پخش برسد اما، پخش این سریال از تلویزیون احتمالا به دلیلی محتوای سیاسی منتفی شد و این سریال طنز با پایان تعطیلات نوروزی و با آغاز ماه مبارک رمضان، به عنوان اولین اثر نمایشی اختصاصی پلتفرم صداوسیما، از طریق این سامانه عرضه شد. 

«جنابِ عالی» به تهیه‌کنندگی مصطفی رضوانی، کارگردانی عادل تبریزی و نویسندگی مشترک عادل تبریزی و رویا خسرونجدی، در ۱۳ قسمت تولید شده و با زبانی طنز به مشکلات نظام اداری و سیاسی کشور می‌پردازد. 

امیرحسین رستمی، حسین سلیمانی، بیژن بنفشه‌خواه، میرطاهر مظلومی، مهوش وقاری، گیتی معینی، رضا بنفشه‌خواه، سروش طاهری، محمد الهی، امیرمحاسبتی، ایمان اسماعیل‌پور، کیوان صباغ، جواد سلطانی، بلور سادات کسائیان با حضور بیتا سحرخیز و هنرمندی منوچهر آذری ترکیب بازیگران این سریال را شکل می‌دهند. 

رضوانی، تهیه کننده «جناب عالی»، درباره داستان این سریال توضیح داده است: داستان این سریال، قصه فردی سالم و درس‌خوانده است که با کمک استاد دانشگاهش از بیکاری نجات پیدا می‌کند و بسیار غیرمنتظره سرپرست یک وزارتخانه خیالی می‌شود که اساسا وجود خارجی ندارد اما می‌تواند نمادی از تمام دستگاه‌های دولتی کشور باشد. در حقیقت ما از فضای کمدی و فانتزی استفاده کردیم تا بتوانیم به راحتی درباره برخی مسایل صحبت کنیم. 

او درباره علت پخش نشدن این سریال از تلویزیون با توضیح اینکه اصلاحات شبکه نسیم که قرار بود شبکه پخش کننده این سریال باشد را انجام داده‌اند و بعد با موانع دیگری روبرو شده‌اند، گفته است: چند روز مانده به عید نوروز یکسری نکات جدید از خارج از شبکه نسیم مطرح شد. به طور مثال بیان شد، سریال ایده وزیر جوان را زیر سوال برده است! چطور می‌شود در حالی‌که ما همیشه از فرسودگی و میانگین سنی بالای مسئولان گله‌مند بودیم، حالا ایده وزیر جوان را زیرسوال ببریم؟ در حالی‌که ما خودمان همواره طرفدار جوانگرایی بوده‌ایم. لذا به نظر می‌رسد کسانی که این نکته را مطرح کردند و عامل توقف پخش کار در نوروز شدند، سریال را درست و دقیق ندیدند یا متوجه نشدند. یا نگرانی دومی مطرح شد که گروهی در سازمان نگران واکنش دولت هستند، درحالی‌که «جناب عالی» اشاره‌ای به هیچ دولت خاصی ندارد و مشکلات ساختاری را نشان می‌دهد که می‌تواند منجر به شکست ایده «وزیر جوان» شود. 

کد خبر 682301 منبع: ایسنا برچسب‌ها تلویزیون سریال تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال تلویزیون صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۴۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهران مدیری با یک سریال بازمی گردد | جزئیات شروعِ پیش‌تولید پایتخت

به گزارش همشهری آنلاین،‌ چند صباحی است که در فضای رسانه‌ای خبر از ساخت سریال‌های کمدی و بازگشت هنرمندانی همچون مهران غفوریان، سیدجواد رضویان و مهران مدیری به گوش می‌رسد،

حتی در صفحات مجازی از شروع تولید «پایتخت۷» در مردادماه خبر دادند و درخواست‌هایی که درباره ادامه «نون‌خ» می‌آید و پیام سعید آقاخانی که حکایت از پایان این سریال می‌دهد.

برنامه‌ریزی جدّی سیمافیلم در حوزه طنز حائز اهمیت است که شاید از مصادیق بارز آن احیای چندفصله‌هایی باشد که عمده آنها کمدی بوده‌اند؛ همان طنزهای خیابان‌خلوت‌کنی که شاید بتوان از موفق‌ترین‌هایش را «پایتخت»، «زیرخاکی» و «نون‌خ» دانست که فصل‌های جدید «زیرخاکی» و «نون‌خ» به ایام نوروز و رمضان رسیدند و «پایتخت» هم قرار است به‌زودی جلوی دوربین برود.

همه این صحبت‌ها و گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای گویای اتفاق مهمی در حوزه طنز است خصوصاً زمانی که اعلام شد مهران مدیری هم قرار است بعد از مدت‌ها سریالی را برای تلویزیون بسازد.

با مسعود کریمی خضرا مدیر گروه تولیدات طنز مرکز سیمافیلم درباره همه این گمانه‌زنی‌ها و اتفاقاتی که قرار است در حوزه سریال‌سازی طنز تلویزیون رقم بخورد به گفت‌وگو پرداختیم که مشروح آن در ادامه آمده است:

کار جدیدی را می‌خواهیم با سعید آقاخانی آغاز کنیم

* طنز همیشه مهم بوده و هست؛ خصوصاً این روزها که سریال‌های کمدیِ مخاطب‌پسند شادی و نشاط را بیش از پیش در جامعه رونق بدهد. مردم برای تماشای طنز یا باید به سینماها بروند و یا در نمایش خانگی بعضاً با سریال‌هایی مواجه شوند که البته چندان توفیقی در این عرصه نداشته‌اند. پربازدید شدن سریال‌های طنزی که در دهه ۷۰ و ۸۰ ساخته شدند نشان می‌دهد مردم چقدر علاقه‌مند آن نوع سریال‌ها بودند و هنوز هم تلویزیون سریال طنز بسازد مخاطب پروپاقرص آن خواهند بود، همان‌طور که با «زیرخاکی» و «نون‌خ» جدید هم این اتفاق افتاد، در مدیریت گروه طنز مرکز سیمافیلم چه اقداماتی در حال انجام است؟

یک اراده‌ای در دوره جدید سازمان صداوسیما وجود دارد که احیای نمانام‌های طنز (برندها) سازمان صداوسیماست همچون «زیرخاکی» که واقعاً با اقبال مواجه شد و «نون‌خ» و «پایتخت» هم خبرهایش هم در رسانه‌ها آمد که پیش می‌رود. ان‌شاءالله بنای‌مان بر این است با سعید آقاخانی سریالی جدید داشته باشیم.

صحبت‌های مقدماتی انجام شده است که چالش جذاب و متفاوت از «نون‌خ» ساخته شود، به این اتفاق امیدواریم و در حال مذاکره‌ایم. ژانر این سریال، کمدی اجتماعی است همان کارهایی که شاید بعضاً در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ به قاب تلویزیون آمدند، البته هنوز به قطعیت نرسیده‌ایم اما به این مسیر امیدواریم.

با تهیه‌کنندگان آثار خیابان‌خلوت‌کن از جمله «خانه‌به‌دوش» و خیلی‌های دیگر در این عرصه مثل مهران مهام، ایرج محمدی؛ اتفاقاً جالب است بدانید کاری را با ایرج محمدی فارغ از مجموعه‌ای که او با پرویز شیخ‌طادی مشغول ساخت است در نگارش تحت تهیه‌کنندگی ایشان داریم که بعد از پایان آن کار این سریال طنز را پیش خواهند برد.

یک کاری را در نگارش داریم که مشاور آن یکی از تهیه‌کنندگان باسابقه و خوش‌نام کارهای پرمخاطب تلویزیون است.

خبری جدید از سریال «پایتخت»

* به سریال «پایتخت» اشاره کردید که بسیار گمانه‌زنی‌هایی آمد که مردادماه تولید آن رسماً آغاز خواهد شد، الآن به فیلمنامه رسیدید و امسال فصل هفتم این سریال خاطره‌انگیز کلید خواهد خورد یا خیر؟

نگارش و پیش‌تولید سریال «پایتخت» آغاز شده است و ان‌شاءالله مشکلی پیش نیاید امسال به تولید خواهد رسید، اما بقیه مراحل چه انتخاب بازیگر و پخش و بقیه جزئیات متعاقباً از خود سیمافیلم اعلام خواهد شد، اما این نوید را برای مخاطبان داریم که اتفاقات خوبی در راه است.

مذاکره با مهران مدیری برای ساخت سریال

* درباره تهیه‌کنندگان خیابان‌خلوت‌کن صحبت کردید، از کارگردانان خیابان‌خلوت‌کن چه‌خبر؟ آیا با مثلاً هنرمندانی همچون مهران غفوریان، جواد رضویان و مهران مدیری صحبت داشته‌اید آنها هم بعد از مدت‌ها سریال بسازند؟

با آقای مهران مدیری صحبت شده است و ان‌شاءالله این نوید را می‌دهم که با آقای مدیری همکاری خواهیم داشت، زمانش را الآن نمی‌توانم بگویم، اولویت ما برای این همکاری ساخت سریال است. این نوید را می‌دهم ما با همه این عزیزان مشغول مذاکره هستیم و هرکدام ان‌شاءالله توفیق شود سعی‌مان این است که به پیش‌تولید، تولید و نمایش برسد.

همان‌طور که آقای جبلی و رئیس سیمافیلم اشاره کردند آغوش سازمان صداوسیما برای همه سرمایه‌های تلویزیون باز است. صحبت با سعید آقاخانی و شروع سریالی جدید با حال‌وهوایی متفاوت و «پایتخت» و چند هنرمند دیگر بسیار جدّی است و امسال ان‌شاءالله فصل جدید «پایتخت» تولید شود.

ساخت سری جدید «دودکش» در دستور کار

* قرار است چندفصله‌های دیگری همچون «زیر آسمان شهر» و امثالهم را هم احیاء کنید و فصل جدید آنها ساخته شود، در این راستا رویکردتان چیست؟

بحمدالله با تصمیم ریاست سازمان صداوسیما در چند ماه گذشته یک عزمی اتفاق افتاد برای احیای نام‌های محبوب؛ بنابراین سیاست ما احیای کارهای چندفصله و پرطرفدار است که مردم علاقه‌مند به آنها هستند، اما این نکته هم وجود دارد مثلاً در سریال «زیرخاکی» اگر برای کاراکتر اصلی سریال، گرفتاری به‌وجود بیاید کارگردان و نویسنده هم حضور داشته باشند قاعدتاً نمی‌تواند کار پیش برود.

اما شاید جالب باشد که سریال «دودکش» را صحبت کردیم و سعی‌مان بر این است با آقای نیک‌نژاد و دیگر دوستان سریال این نمانام (برند) شناخته‌شده تلویزیون احیاء شود، البته همه این‌ها مرهون تلاش آقای نقویان و نقی‌ئی رئیس و قائم‌مقام سیمافیلم هستند که با انگیزه ستودنی در این عرصه قدم برمی‌دارند، بالاخره سراغ این عزیزان رفتن یک افتادگی و تواضع می‌طلبد چون هرکدام‌شان شرایط خاصی دارند.

من فکر می‌کنم ان‌شاءالله به دوران پرشکوه سازمان صداوسیما نزدیکیم و از آن روزهای طلایی دور نیستیم، فکر می‌کنم مرجع سرگرمی صداوسیما در حال احیاء شدن است.

رضا عطاران هم به تلویزیون برمی‌گردد؟

* به نام مهران مدیری، مهران غفوریان و سیدجواد رضویان اشاره کردید، با رضا عطاران هم صحبت کرده‌اید؟

آقای مهران مهام تهیه‌کننده خوب تلویزیون مصاحبه‌ای داشتند که در آن مصاحبه به این نکته اشاره کردند که شاید تفاوت سلیقه‌ای برای رضا عطاران به وجود آمده است. من اطلاع دارم در سال‌های گذشته رایزنی‌هایی شده است و خواست و اقبال از سوی صداوسیما بوده است و به‌دلایل متعددی این امکان فراهم نشده است،
این اراده وجود داشته است هر موقع دوست داشتند تلویزیون خانه آنهاست، همان‌طور که به نام آقای مدیری و آقای نیک‌نژاد و دیگران که موفق بوده و هستند اشاره کردید.

سهم طنز در سریال‌های جدید سیمافیلم چقدر است؟

* به ۵۲ سریال در حال تولید سیمافیلم که مراحل مختلف از نگارش و پیش‌تولید تا تولید را در دستور کار دارند اشاره شد، سهم طنز در این تعداد سریال در حال تولید چقدر است؟

از دو ماه دیگر سعی‌مان این است دو کار در پیش‌تولید باشد. ترکیب جذابی خواهند بود که از تنوع خوبِ موضوعی، نقش‌ها و افراد برخوردارند. یک کار در تولید داریم که بگذارید جزئیاتی از آن ندهیم، شگفتانه‌ای اتفاق خواهد افتاد، دو کار در پیش‌تولید و دو کار دیگر در نگارش؛ ان‌شاءالله از دو ماه دیگر دو کار جدید هم به جریان نگارش‌مان اضافه خواهد شد.

جالب است بدانید همین الآن با امیر برادران و مصطفی زندی نویسندگان فیلم «هتل» که یکی از آثار پرگیشه سینما بود مشغولیم و خوشبختانه اتفاقات خوبی در راه است.

شروع «بدل» از اواخر اردیبهشت

سریال «بدل» جدیدترین مجموعه‌های طنز سیمافیلم به‌شمار می‌رود که بعد از سریال «هفت‌سر اژدها» روی آنتن خواهد آمد؟

بله. ان‌شاءالله سریال «بدل» به‌کارگردانی علی مشهدی عزیز از اواخر اردیبهشت‌ماه از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

کد خبر 850412 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر مهم مهران مدیری فیلم و سریال ایرانی

دیگر خبرها

  • مهران مدیری با یک سریال بازمی گردد | جزئیات شروعِ پیش‌تولید پایتخت
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • عمو پورنگ از تلویزیون رفت
  • نقش‌آفرینی بازیگر «لیسانسه‌ها» در «شب دیجور» محمود معظمی
  • جهش کیفی و کمی تولید با مشارکت مردم تحقق می‌یابد
  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • «۸۷ متر» دوباره به تلویزیون بازگشت/خبر جدید کیانوش عیاری از سریال
  • سریال «بدل» به تلویزیون می‌رسد
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • رخنه به قلب دشمن